A koncert megmentője: Vízszerelés.net

Már hetek óta szorgalmasan, éjjel és nappal, szinte folyamatosan próbálunk a fiúkkal. Az a megtiszteltetés érte a mi kis zenekarunkat, hogy felléphetünk egy városi rendezvényen, ahol több ezer ember lesz jelen. Ez lesz az első nagyobb volumenű fellépésünk, így minden időnket a próbákkal és a gyakorlással töltjük. Új dalokat is írtunk és a régieket is fel tudtuk turbózni. Már csak néhány nap van hátra a koncertig és mindenki nagyon izgatott.

Éppen a főpróbához készülődtünk két nappal a nagy esemény előtt. Ennek az az oka, hogy az utolsó napot mindneki magában tölti, gondolkodik, kikapcsolódik, felpörög. Akkor már nem zenélünk. Tehát készültünk a próbára, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy víz folyik a mellékhelyiség padlóján. Gyorsan kikapkodtuk a cuccokat, hogy ne ázzon el semmi.

A gitárosunk fel is hívta a Vizszereles net oldalon található számot, és elmondta részletesen mi a probléma. Nagy meglepetésünkre a szakemberek néhány kérdés után tudták is mi a probléma. Dugulás volt a lefolyóban. Elmondták mit tegyünk, mire ideérnek, majd azt ígérték, hogy egy órán belül kiérkeznek, mivel a fővárosban volt a próbatermünk.

Így nem kezdtünk el aggódni, mert még sok időnk volt próbálni. Szerencse, hogy Tom a gitáros egyből tudta kit kell hívni. Amíg várakoztunk, elmesélte honnan ismeri a Vizszereles net oldalt. Együtt meg is néztük a honlapot, elolvasgattuk, kicsit megismerkedtünk a céggel. A cég több mint 30 éve van a piacon, így a szakemberek rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Nincs olyan probléma amelyet ne tudnának megoldani, vagy amivel ne találkoztak volna korábban. Kifejezetten tetszett mindenkinek, hogy itt nem a gyors 10-15 perces, gyors probléma megoldáson van a hangsúly, hanem a minőségi, alapos és tartós munkán. Az alapanyagok, szerszámok, mind jó minőségűek, kiválóak.

Abban is egyet tudtunk érteni, hogy mennyire gyorsan felmérték a problémát a telefonbeszélgetés alatt, mert tudták milyen kérdéseket kell feltenni ahhoz, hogy megfelelően körvonalazódjon a probléma. Azt is mondták, hogy ne próbáljuk meg magunk elhárítani a dugulást, mert ezzel – és a barkácsboltban vett duguláselhárítóval – sokkal nagyobb gondot tudunk generálni, aminek az orvoslása nagyobb feladat lesz. Mi szót is fogadtunk és vártunk türelmesen.

A szakemberek valóban egy órán belül meg is érkeztek, és pont azokat a szerszámokat hozták magukkal, amire valóban szükség volt. A munkára garanciát is vállalnak, így erősítve meg az ügyfelek felé a bizalmat.

Ha valakinek – mint most nekünk – SOS segítségre van szüksége, akkor Tomhoz hasonlóan hívja a +36 (30) 635- 7438-as telefonszámot, vagy töltse ki a vizszereles.net oldalon található űrlapot és várja meg a visszahívást.

A cég nem csak a dugulás elhárításában tud segíteni. Vannak profi szakembereik fűtésszerelésre, csatornázásra, csőtörésre, vízszerelésre, csatorna kamerázásra, tehát tudnak szerelni elromlott dolgokat, javítani, cserélni az elavult vagy régi berendezést, karbantartani is tudnak, de akár tisztítani is, ha erre van szükség.

Tehát ha az ember esetleg azt tapasztalja, hogy vizesedik a fal, vagy hideg a radiátor, vagy túl magas a vízfogyasztás, vagy fel kell újítani a kádat, kicserélni a csaptelepet, vagy akár folyik a víz a mellékhelyiségből, mint a mi esetünkben, akkor a Vízszerelés net a lehető legjobb döntés. Főleg abban az esetben, ha az ember gyorsan, nem pedig napok, hetek múlva szeretne megoldást, ráadásul a legmagasabb minőségben.

A szakemberek valóban gyorsan megoldották a dugulást és már meg is kezdhettük a próbát. Még mielőtt elköszöntek volna, sok sikert kívántak és természetesen elmondták, mire kell figyelnünk, ha nem akarunk újabb dugulást.