A vírus utáni első koncerten mutatták az annataska.hu -t

Az elmúlt év nehéz volt a koronavírus miatti lezárás miatt. Ha nem csak a gazdasági okokat vesszük figyelembe, akkor könnyen rájövünk, hogy sokaknál mentális negatív hatásai is voltak a korlátozásoknak. Nem tudtunk szocializálódni, egymással találkozni, beszélni, szórakozni. Szerencsére (egyelőre) úgy tűnik, hogy magunk mögött tudtuk hagyni ezt. Megnyíltak az éttermek, bárok és szórakozóhelyek, úgyhogy végre felszabadultan élheti mindenki az életét. További pozitívum, hogy újra vannak koncertek is.

Amint az egyik kedvenc fellépőnk első koncert-dátuma kiirásra került, rögtön le is csaptunk a baráti társasággal 6 db belépőjegyre. Egy budapesti szabadtéri szórakozóhelyen került megrendezésre, kíváncsian vártuk, hogy milyen lesz újra a vírus előtti állapothoz hasonlóan, normálisan egy zenei fellépésen részt venni. Szerencsére az időjárás is kedvező volt, úgyhogy már semmi nem állhatott az utunkba a szórakozáshoz. Pénteken munka után rögtön mindenki indult is, hogy még időben odaérjünk és azért beszélgetni is tudjunk kicsit a koncert előtt. A helyszínen a jeggyel együtt ellenőrizték a védettségi igazolványunkat is. Jó volt látni a boldogságot és a szabadság érzést mindenkinek az arcán, aki hozzánk hasonlóan ott volt az első koncerten.

A koncert kezdetére egész sokan lettünk, de szerencsére nem volt teljesen tömeg, ahol az emberek egymást tapossák. Nagyjából szellősen tudtak állni a társaságok, úgyhogy pont optimális volt. Még a pultnál is egész gyorsan sorra lehetett kerülni, ha valaki megszomjazott. A koncert közepe felé jártunk, amikor egy új társaság jött be elénk, az egyik srácon pedig egy tök jó hátizsák volt. Mivel vissza volt még 1 óra a koncertből, ezért volt alkalmam jól megnézni. Egy ideje már gondolkodtam, hogy újat szeretnék venni, mert a régi már kicsit elhasználódott. Itt volt a remek alkalom, láttam egy tetszetős hátizsákot, már csak meg kellene tudnom, hogy honnan tudom beszerezni.

A táska megtalálása

Mivel ilyen helyzetben (egy koncerten) sokkal közvetlenebbek az emberek, ezért nem is gondolkodtam sokat. Odaléptem és mondtam, hogy tök jó a hátizsákja, megmondaná-e, hogy honnan van. Kedves volt, a nagy hangzavar közepette beírta a telefonomba, hogy ő az annataska.hu -ról rendelte.

Egész jó időben hazaértem a koncertről, így még maradt időm végig böngészni az annataska.hu-t. Mivel rengeteg termékük van, egész hosszúra sikerült a böngészés, de megtaláltam, amit kerestem. A honlap egyébként szépen meg van csinálva, letisztult és átlátható. A keresgélés közben szerencsére találtam olyan kisebbfajta női hátizsákot is, ami a barátnőm stílusa. Mivel közeledik a szülinapja, ezért különösen örültem, így ezt a terméket is a kosárba tettem. Egy szép fekete, Bugatti márkájú hátizsákról van szó, amely pont arra elegendő, hogy a napi kellékeket bele tudja pakolni barátnőm. Szerintem még egy laptop is belefér, így akár munkába is lehet vele menni.

Az annataska.hu egy remek oldal, ahol jó minőségű és szép termékeket lehet kapni. Ahogy az oldal neve is mutatja, többnyire inkább nőknek szól a webshop, számukra szélesebb a böngészhető termékpaletta. A hölgyek számára az elérhető termékek között szerepelnek hátizsákok, válltáskák, kézitáskák, levéltáskák, pénztárcák, színházi táskák, övek és nesszeszerek. Férfiak számára pedig elérhetőek hátizsákok, pénztárcák, övek és nesszeszerek. Akár a vagányabb stílusú termékeket szeretjük, akár az elegánsabbat, az annataska.hu -n megtalálhatjuk, ami nekünk tetszik.

Számomra meglepetés volt, hogy külön színházi táskák is vannak az oldalon. Természetesen csak azért, mert nem tudtam, hogy ez egy külön kategóriát képez a női táskák között. Az annataska.hu még arra is megfelelő volt, hogy kicsit szélesebb alaptudást szerezzek a táska típusokról. Úgyhogy aki esetleg színházba járós kis kézitáskát keresne, az ne keressen tovább, hanem látogasson el a www.annataska.hu -ra.

Az annataska.hu -n tudunk keresni márkák szerinti lebontásban is, így külön bontva böngészhetünk a Bugatti, Tamaris, Anekke, Jana és olasz márkájú termékek között. Ha terméktípusonként szeretnénk keresni, akkor arra is van lehetőség, szóval tényleg könnyen kezelhető és átlátható az oldal.

annataska.hu
annataska.hu

Fontos még megemlíteni, amit ezen az oldalon láttam először, a táskarendezőt. Ez egy kis szövet tasak, amely arra szolgál, hogy bizonyos holmikat/ruhákat pakoljunk bele, amiket szeretnénk egyben tudni a táskán belül. Ez azért hasznos, mert ha sok dolgot kell egyszerre a táskába pakolni, úgy sokszor össze tudnak keveredni és kicsit macerás megkeresni. Néha ki kell pakolni az egész táskát ahhoz, hogy egy apró dolgot megtaláljon az ember. Kaptam az alkalmon és rendeltem 4 db táskarendezőt is, 2db-ot a barátnőmnek és 2db-ot nekem. Úgy gondoltam, hogy bizonyára ő is fog örülni neki, mert az ő táskájában nagyobb káosz van általában, mint az enyémben.

Mivel pont akció volt az annataska.hu -n, ezért még jutányos áron is sikerült megszereznem a két hátizsákot és a 4db táskarendezőt is. Egyébként jelenleg nagyjából minden termékre van 10 vagy 20% kedvezmény az oldalon, így most megéri vásárolni. Ahogyan a weboldal alján is írják, tényleg verhetetlenek az árak, úgyhogy érdemes megnézni.

Én házhozszállítással rendeltem, amit vállalják 1-3munkanapon belül, így tényleg gyorsan hozzá tudtam jutni a rendelt termékekhez. Szimpatikus, hogy ilyen gyorsan ki tudják szállítani. Két lehetőségünk is van a szállításnál:

Az első egy nemzetközi futárszolgálat, amely házhoz szállítja nekünk a kívánt terméket, a második pedig, hogy valamely általunk választott Pick Pack pontra kiszállítják. Ez az opció annak lehet kényelmes, aki pl. nem biztos benne, hogy a házhozszállítás időpontjában otthon tudna tartózkodni. Ebben az esetben akkor tudja átvenni a rendelést, amikor alkalmas számára. Az annataska.hu -n mindkét lehetőség ugyanannyiba kerül, úgyhogy tényleg azt választjuk amelyik szimpatikusabb.

Fizetés szempontjából lehetőségünk van előre utalással fizetni, miután megkaptuk a rendelés visszaigazolásáról szóló e-mailt, amiben leírják a részletes fizetési adatokat. Vagy ha az kényelmesebb, akkor utánvétellel is tudunk fizetni a kiszállításkor a futárnak. Szerencsére már az utóbbi esetben is elfogadnak kártyát, nekem személy szerint az kényelmesebb, ezért azt választottam.

Így oldódott meg egy koncerten az én táskaproblémám és az annataska.hu-nak köszönhetően még születésnapi ajándékot is találtam a barátnőmnek. Ha esetleg valami kérdés vagy probléma merül fel a rendelés során, akkor a megadott elérhetőségen, elsősorban e-mailben lehet keresni az ügyfélszolgálatot, ahol készséggel állnak rendelkezésre. Nekem is volt egy kérdésem és pár órán belül választ kaptam, szóval tényleg nagyon vevőközpontú az oldal. Telefonszám is meg van adva, ahol bizonyára szintén kielégítő választ kaphatunk kérdéseinkre.

Zárszóként még megemlíteném, hogy érdemes beregisztrálni az annataska.hu -ra, mert akkor automatikusan VIP tagokká válunk és a rendeléseink után pontokat gyűjthetünk, amelyeket a jövőbeli rendeléseinknél kedvezményekre tudunk átváltani. Illetve, ha nem szeretnénk lemaradni az akciókról, akkor egy gombnyomással fel is lehet iratkozni a hírlevélre.