A zenészek szeme mindig karikás?

Most, hogy már gyakran járok koncertekre, illetve én magam és a vőlegényem is zenélünk, felmerült bennem egy kérdés. A sok éjszakázástól vajon törvényszerű, hogy minden zenész szemének karikásnak kell lennie?

Mostanában tényleg nem találkoztam ellenpéldával, így gyorsan rá is kerestem a témára az interneten. Rövid böngészés után ezen a weboldalon lyukadtam ki: https://instantense.hu/a-szem-alatti-sotet-karikak-eltuntetese-hatekony-megoldas-karikas-szemek-ellen/.

Ezen a honlapon leírják, hogy a szem körüli sötét karika kialakulásának számos oka lehet. A legkézenfekvőbb és legismertebb az alvás hiány, de ugyanilyen gyakori lehet a dehidratáltság, a túlzott mértékű alkohol- vagy koffein fogyasztás (ami ugye szintén fokozottan érinti a zenészeket). Emellett ugyanilyen tünetet okozhat a túl sok képernyő előtt töltött idő, a genetikai hajlam, vagy egyes betegségek.

Megszüntetésére több lehetőségünk van: több alvás, 20 perces jegelés vagy teafilter pakolás, plasztikai műtét, sminkelés vagy egy jó szemkörnyék ápoló krém.

Ez utóbbira találtok egy jó példát ugyanezen az oldalon: https://instantense.hu/a-szem-alatti-sotet-karikak-eltuntetese-hatekony-megoldas-karikas-szemek-ellen/. Ez az InstanTENSE Plus emelő hatású szérum, ami 25 ml és körülbelül 2 havi mennyiséget tesz kis egy tubus tartalma. Az ára ennek megfelelő, kb. 14 ezer forint. Erről a honlapról meg is lehet rendelni akár azonnal, bankkártyás fizetéssel és másnapi házhoz szállítással (munkanap esetén). Ha olyan a munkánk, hogy folyamatosan úton vagyunk, akkor egy patikát vegyünk célba, mert ott is kapható. Nincs vele nagy rizikónk, mert ha valamiért nem válna be, akkor 30 napig visszaküldhetjük és visszakapjuk az árát.

Az oldalon található fogyasztói visszajelzések nagyon pozitívak, illetve a szakmai cikkek is elég hitelesnek tűnnek nekem, így szívesen kipróbálnám a terméket. Zenész körökben talán én lehetek az első, akinek nem karikásak a szemei!