A zenészeknek fontos a megfelelő műszaki apparátus

Zenészként kezdtem el elektronikával foglalkozni

Mielőtt zenével kezdtem volna foglalkozni, nem igazán konyítottam a műszaki cikkekhez és az elektronikához. Volt egy normális irodai állásom, és az, hogy néha lejártunk a haverokkal zenélgetni a próbaterembe, pusztán egy jópofa hobbinak tűnt az elején. A srácokkal alternatív rockot játszunk, mi írjuk a saját számainkat. Mindig nagyon jól esett a hétköznapi öltöny-nyakkendő melóból átváltozni és zúzni a teremben! Ahogy telt-múlt az idő, aztán rá kellett jönnöm, hogy egyre nehezebben viselem az irodai melót. Mindig úgy éreztem, hogy szinte meghasonulok magammal, miközben csinálom. Egyáltalán nem élvezem a feladatokat. Így aztán munka mellett elkezdtem informatikát tanulni, és szép lassan egyéni vállalkozóvá váltam. A magam főnökeként aztán a zenekarra is sokkal több időt tudtam szánni, a végén már a honlapunkat is én tartottam karban, és ma már a zenekari grafikai dizájnért is én felelek.

Ha minőségi műszaki cikkeket kerestek, az expresszbolt.com oldalon vásároltok

Ekkor jöttem rá, zenészként mennyire fontos, hogy az ember tisztában legyen a különböző műszaki cikkek sajátosságaival. Éppen ezért, ha mostanság műszaki cikket vásárolok, már nagyon megnézem, hogy mit és honnan szerzek be. Ami viszont régóta bevált nálam, az az expresszbolt.com. Az Expressz Boltra egy ismerősöm hívta fel a figyelmem, de örökké hálás leszek neki, hogy nem hagyott elmenni a lehetőség mellett. Otthonra nézegettem ugyanis hangfalat és házimozirendszert, és mivel ők is nemrég szereztek ilyen eszközöket az expresszbolt.com oldalról, hát jó szívvel átküldte a linket. Kérdeztem is tőle, honnan ismeri ezt a lehetőséget. Én ugyanis még sosem vásároltam tőlük, és nem hallottam róluk, ezért először kétkedve fogadtam az ajánlást. Ő azonban megnyugtatott, hogy a bolt teljességgel megbízható. Az Árukeresőn találta őket, és meg az a portál is ajánlja az expresszbolt.com-ot.

Miután magam is meggyőződtem arról, mit tud az oldal, be kell vallanom, hogy minden kétségem elszállt, és ma már én is azonnal őket ajánlom, ha az ismerőseim közül bárkinek műszaki cikkre lenne szüksége. Az expresszbolt.com oldalon ugyanis szinte minden megtalálható, amire csak az embernek szüksége lehet odahaza! Legyen szó munkához szükséges műszaki cikkekről, szórakoztató elektronikáról, vagy éppenséggel háztartási készülékekről, az expresszbolt.com nem ismer lehetetlent! Óriási kínálattal rendelkeznek ugyanis, ráadásul már a honlapjuk is igen igényes kialakítású. A műszaki cikkeket nagyon igényes, jól megmunkált fotók mutatják be, és persze hozzá kell tennem, hogy a házhozszállított termékek semmivel sem maradnak el szépségben a képen látható promóciós termékektől! Sőt, ha már házhozszállításról beszélünk, hadd említsem meg az expresszbolt.com akcióját, miszerint 19.900 Ft felett ingyenes a házhoz szállítás!

1500 vásárló az Expressz Boltot ajánlja

Az oldal egyébként nem csak a kiszállításkor ajánl kedvezményeket. Ha ugyanis az érdeklődő vásárló feliratkozik a hírlevelükre, akkor további 5 százalék kedvezmény ütheti a markát. Érdemes lehet a vásárlói véleményeket is végignézni az oldalon. A vásárlóói elégedettség ugyanis 84 százalékos, ami azt gondolom, kiemelkedően magas egy gyakran látogatott internetes bolt esetében! Eddig közel 1500 vásárló alkotott véleményt az expresszbolt.com webáruházról, ahol többek között magát az üzletet, a szállítási időt, a a kiszolgáló személyzetet, és a bolt átláthatóságát dicsérték. Ez utóbbi egyébként tényleg irigylésre méltóan felhasználóbarát. A webáruház ugyanis nagyon jól strukturált, a kategóriák és a szűrők segítségével bármit könnyedén megtalálni a kínálatban, ami érdekel bennünket. Ne szalasszátok el a lehetőséget ha műszaki cikkre van szükségetek, az expresszbolt.com oldalról válasszátok ki, amit hazavisztek!