Amikor a metálzenész szervez lánybúcsút

Gergő munkatársamnak tavaly nyáron volt az esküvője. Mivel open office-ban dolgozunk, így sokszor hallottuk egyeztetni az esküvővel és a legénybúcsúval kapcsolatosan. Mi több, egyszer elkaptunk egy telefonbeszélgetést a menyasszonya lánybúcsújával kapcsolatosan is. Ami önmagában nem is lett volna túl érdekes, de mivel Gergő egy metálzenekarban játszik elég furcsa volt tőle hallani, ahogyan egy vitorlázós, igazán rózsaszín csajbuliról beszél.

A telefonbeszélgetést a négyes boxunkból már mindannyian érdeklődve figyeltünk, de Gergőnek ez fel sem tűnt. Mi pedig mosolyogva hallgattuk, ahogyan már harmadjára diktálja a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linket a másik oldalon lévőnek.

Közben Nóri kolléganőm odagurult hozzám a székével és mondta, hogy „Te, figyel már! Nyissuk már meg azt az oldalt mi is!” A weboldal valóban egy lánybúcsú megszervezését ajánlotta a Balaton közepére. Ők a „Tartalmas percek” csomagról beszéltek, amiben két órára lehet a hajót kibérelni hajóvezetővel, és már irány is a magyar tenger közepére a vitorláshajóval. A bérlés ideje alatt az italfogyasztás teljes mértékben ingyenes, és még karszalagot is kapnak a résztvevők, amivel később a siófoki bulinegyed bármelyik partijára be tudnak menni. Nóri közben eltátogott egy „Wooow”-ot.

Szemből pedig már hallottuk is, hogy „Igen, a telefonszám +36704925981, az e-mail cím: info@balatonpro.hu. Igen, itt tudod a hajóbérlésre vonatkozó árajánlatot elküldeni. Igen, 7990 Ft/fő-től érhető el a szolgáltatás, ezért kell pontosítani, hogy mit is szeretnétek. Igen, lehet kérni reggelit is. Igen, panorámás az étterem. Figyelj, küldd el az e-mailt és várhatóan 24 órán belül meg is kapod az árajánlatot.

Nóri kérte, hogy a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linket küldjem el neki e-mailben, és már gurult is vissza az asztalához a székével. Én pedig épp csak visszanéztem a képernyőre, mikor Gergő igazán mély, hörgős hangjával ránk förmedt, hogy „Ne hallgatózzatok!