Elromlott a fűtés a próbateremben, ráadásul szombaton!

Mindig akkor romlanak el a dolgok, amikor nem kellene, amikor nincs pénze az embernek a javításra vagy amikor a legjobban kellene mondjuk a próbaterem.

Éppen egy kicsit fontosabb fellépés előtt álltunk, ahol egy új dalt szerettünk volna előadni, de a fellépés előtti héten szombaton elromlott a fűtés a próbateremben.

Persze jobbkor nem is lehetett volna, hiszen egy hét kevés ahhoz, hogy begyakoroljunk egy teljesen új dalt, főleg, mert nem tud mindig mindenki részt venni a közös próbákon.

Megpróbáltunk a hidegben zenélni, de kabátban nem olyan kényelmes dobolni vagy gitározni, így végül feladtuk és hívtunk egy szerelőt.

Persze, mivel szombat volt, ez nem volt annyira egyszerű feladat, olyankor nem sokan dolgoznak.

Sokat telefonáltunk, mire végre sikerült elérni egy céget, akik hétvégén is dolgoznak.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldallal vettük fel a kapcsolatot. Ez egy olyan cég, ahol 0-24 órás ügyelet van, és szerencsénk volt, meg tudták oldani, hogy eljöjjenek a próbaterembe és megjavítsák a fűtést.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldalt egyébként sokan dicsérik, mert nagyon megbízhatók, amikor azt mondják, hogy 1 órán belül érkeznek, akkor az tényleg úgy van.

Sokan azt írták az interneten, hogy nagyon kedvező áron dolgoznak. Ettől nagyon féltem, de igaz volt, amit olvastam, szerintem egészen olcsón megjavította a szerelő a fűtésünket.

Az oldalon egyébként nagyon sok mindent lehet olvasni a különböző meghibásodásokról is, így már akkor meg tudjuk nagyjából mondani, mi lehet a hiba, amikor felkeressük őket.

Persze sokan azt hiszik, hogy meg tudják oldani a gondokat, de sajnos nem, Minden esetben érdemes szerelőt hívni, mert ha olyan ember nyúl hozzá a fűtéshez, aki nem ért hozzá, nagyobb gondokat is okozhat, azt pedig sokkal többe kerül rendbe hozni, mint az eredeti gondot.

A szerelő, aki kijött hozzánk nagyon értette a dolgát, hamar meg tudta csinálni a fűtést, aminek azóta sincsen semmi baja.

Ilyenek a jó szerelők, mint akik itt is dolgoznak. Annyi tapasztalatuk van, hogy egyből tudják mi a baj, gyorsan és jól el is tudják hárítani a problémát.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/gazszereles oldal nagyon megbízható, nagyon jól dolgoznak, el is mentettem a telefonszámukat, hogyha legközelebb baj van, akkor ne kelljen keresgélni, őket fogom hívni.

A gyorsaságuknak köszönhetően pedig volt időnk rendesen begyakorolni az új számot is, amit elő szeretnénk majd adni a koncerten.