Éneklő babával az 50százalékról a jobb koncentrálóképességért!

Az anyatejjel szívjuk magunkba a zenét!

A zene ősidők óta rendkívüli fontosságú kulcsszerepet játszik az emberi társadalmak életében. Ha megvizsgáljuk a kevésbé civilizált népek zenei kultúráját, az is megállapítható, hogy a szociális kapcsolatok szempontjából bizony hátrányt jelentett, hogy a társas zenélés jelentősége drasztikusan visszaesett a modern időkben. Pedig már az édesanyja méhében éppen csak fejlődésnek indult picinyke embrió is az édesanya ritmusos szívdobbanásainak hangélményei mellett növekszik, melyeket egész testével fog fel. Később a már hallgatódzó magzat számára is az első külvilágból érzékelt ingereket az emberi hangok és a beszűrődő zenei dallamok jelentik.

Tudományosan bizonyított, hogy a zsenge csecsemők számára a zene élvezetesebb, mint az emberi beszéd. A még beszélni nem tudó kisgyermekek zenei élményei pedig nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy érzelmeiket jobban fel tudják dolgozni, és fejlődjenek szociális képességeik. A zene fokozza a gyermekek koncentrálóképességét, és fejleszti ritmusérzéküket, egyensúlyérzéküket, sőt beszédkészségüket is – leginkább a szép, lágy dallamok formájában.

Zene füleinknek – az internetes vásárláskor is, irány az 50százalék!

Nem csoda hát, ha a webshopok babáknak és kisgyermekeknek szánt termékkínálata mindig tartalmaz zenélő játékokat és egyéb kiegészítőket is. Nincs ez másképp a népszerű 50százalék webes boltjában sem, ahol két kategóriában is böngészhetünk közöttük. Egyrészt a gyermekeknek összegyűjtött ajándékötletek között találunk olyan ínyencségeket, mint például a zongorás játszószőnyeg, a karaoke játék, a zenélő repülőgép, vagy az éneklő teddy mackó.

A baba-mama kategóriában pedig találkozhatunk többféle zenélő játszószőnyeggel, különböző muzsikáló plüssállatokkal – békával, macival, cicával, – vagy altatódalokat játszó éjjeli fénnyel. A totyogóknak zenélő járássegítőt választhatunk, a kislányokat pedig éneklő babákkal lephetjük meg, ha körbenézünk az 50szazalek.com könnyen átlátható, rendszerezett oldalain.

A vásárló az első, tiszta sor!

Bármelyik zenélő termék kerül is a kosarunkba, mindenképp számíthatunk a biztonságos online bankkártyás fizetés lehetőségére, és a telefonos ügyfélszolgálat munkatársainak készséges segítségére. Bátran fordulhatunk hozzájuk, ha bármi kérdésünk akad akár a termékekkel, akár a megrendelés menetével kapcsolatosan.

Ha pedig szeretnénk utólagos cserét megejteni, nem kevesebb mint 14 napunk áll erre rendelkezésünkre, a 3 napon belül esedékes átvétel után. Ez legtöbbször nem a kiváló ár-érték aránnyal bíró, minőségi termékekkel esetlegesen előforduló gondok miatt történik, hanem a hetente megújuló bőséges termékkínálatban futhatunk bele egy-egy olyan cikkbe, amely még jobban elnyeri tetszésünket, mint az előzőleg választott. Arra az esetre pedig, ha mégis szerencsétlenül járnánk egy idő előtt meghibásodó termékkel, az 50százalék csapata gyors ügyintézéssel és saját szervizzel tudja hatékonyan orvosolni a felmerülő problémákat.