Ha szükséges a klíma szerelés azonnal, ide érdemes fordulni

Zenélni nem csak azért jó, mert kiváló lehetőség a kikapcsolódásra, hanem mert a próbák során számtalan hasznos értesülés is gazdát cserélhet. Itt van például a klíma szerelés kérdése. Nem sokkal ezelőtt az egyik gitárosunk elmesélte, hogy egyik este a klímája egyszerűen bemondta az unalmast, be sem volt hajlandó kapcsolni. Nagyon dühítette a dolog, mert ő fűtésre is használja, nem csak nyáron, így két szék között esett a pad alá. Sürgősen kellett neki a megoldás, mondhatni, klíma szerelés azonnal. Elvégre ez tavasszal történt, és éjszaka még elég hidegek jártak. De azt is hozzátette, hogy talált egy nagyon remek csapatot, akik rövid időn belül kijöttek hozzá, és tökéletesen megjavították, szóval nem történt nagy baj.

A fene gondolta volna akkor, hogy nem sokkal később az enyém is csődöt mond. Szinte pont ugyanaz történt, mint a barátomnál: bekapcsoltam, felzúgott, majd leállt, és ennyi. Nem is számítottam rá, hogy ilyesmi megeshet, ráadásul pont velem, de eszembe jutott, amit mesélt a zenésztárs, szóval gyorsan felhívtam, és megkérdeztem tőle, hogy kikkel javíttatta a sajátját, mert most nekem jönne jól a klíma szerelés azonnal. Rögtön le is diktálta nekem a klimaglobal.eu oldalát, állítása szerint ő már senki mást nem bízna meg a dologgal, annyira elégedett volt velük. Gondoltam magamban, hogy pontosan erre van szükségem, megköszöntem hát, és miután letettük, egyből mentem is fel erre az oldalra.

klíma szerelés azonnal

A Klímaglobál egy hosszú évek óta működő, klímákra és hőszivattyúkra specializálódott cég, akik értékesítenek, beszerelnek és javítanak is. Mint kiderült, óriási szerencsém, hogy Komárom-Esztergom megyei lakos vagyok, ugyanis ez pont az egyike annak a két megyének, ahová ők is kijönnek személyesen. Nem is húztam az időt, felvettem velük a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldódhasson a gondom. Mondtam nekik, hogy jól jönne a klíma szerelés azonnal, de legalább is viszonylag rövid időn belül, mert kihűl a lakás, befagy a hátsóm. Szerencsére nagyon szakszerűek, kedvesek és megértőek, rögtön egyeztettünk is egy időpontot amikor kijönnek és megnézik, mi a baj. Ha nem kell hozzá alkatrészt rendelni, akkor, mint mondták, lehet, hogy rögtön meg is tudják csinálni. Ez lenne a legjobb, gondoltam, és így is lett.

Jól tettem, hogy nem álltam neki magam megbütykölni a klímámat, mert mint elmondták, ezzel akár a garanciát is elbukhatom rá. Az ilyesmit csak és kizárólag szakképzett, minősítéssel rendelkező szerelő végezheti, és utána bele kell vezetni a garanciatörténetbe. De jól ment minden, a klíma szerelés azonnal megkezdődött, amint megérkeztek. Körülbelül két óra alatt újra működőképessé varázsolták a készülékemet, és emellett nagyon jó áron is dolgoztak! Azt kell, hogy mondjam, sokkal magasabb javítási kiöltségre számítottam, szóval duplán jól jártam!

Nem kertelek, rettentő elégedett voltam a klimaglobal.eu szolgáltatásával. Valószínűleg, ha a szezon kellős közepén kerestem volna őket, akkor nem jött volna össze a klíma szerelés azonnal, hanem többet kellett volna várnom, de pontosan ezért javasolják a rendszeres, szakszerű ellenőrzést és karbantartást. Ha minden évben kihívom őket, és megnézetem velük a készüléket, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy akkor mond csütörtököt, amikor használni szeretném. Ettől függetlenül most már tudom, hogy ha mégis valami váratlan ütne ki, akkor hozzájuk fordulhatok bizalommal. Mindig jó, ha az embernek vannak ilyen kapcsolatok a zsebében, sosem tudni, hogy mikor és kinek jönnek jól. Talán legközelebb majd én ajánlom be őket valakinek, aki hasonló helyzetbe kerül.