Jó abroncs nélkül nincs jó zene

Láttam egyszer egy videoklipet, ahol a laza jazzdobos srác bepakolta a cuccait a motorja pótkocsijába, és úgy ment a kocsmába, ahol zenélnie kellett. Természetesen elkésett, és a kocsmáros jól leteremtette, de a dobos srác rá se hederített. Aztán elkezdett zenélni a kocsmai zenekarral, közben a kocsmáros és egy vendék összeveszett a pultoslány miatt. Kitört a verekedés, de a dobost ez egyáltalán nem érdekelte, lelépett a pultoslánnyal. Annyira tetszett a zene, és a videoklip hangulata, hogy elhatároztam, én is egy ilyen oldalkocsis motorral fogok fellépésekre járni. Ja igen, az a sztorihoz tartozik, hogy én is dobolok már gyerekkorom óta, és több kis bandával is eljárok a videoklipben láthatóhoz hasonló haknikra.

Se motorom, se motorosjogsim nem volt, de kiderült, hogy jó érzékem van a kétkerekű gépekhez, ezért gyorsan sikerült megszereznem a jogosítványt. Elkezdtem motorozgatni, minden cuccom bepakoltam az oldalkocsiba, és imádtam azt az életérzést. Ahogy egyre tapasztaltabb motoros lettem, kitanultam milyen alkatrészt hol érdemes venni, mert a motorok állandó karbantartást igényelnek.

Ha motorgumiról van szó, csak a MotorTire jöhet szóba nálam. A lenyűgöző választék, a gyors ügyintézés és profi szakemberek mind hozzátesznek a vásárlói élményhez. A webshopot az ország egyik legnevesebb autógumi, motorgumi és robogógumi forgalmazója üzemelteti. A cég 2005-ben alapult, és 2008 óta foglalkoznak kétkerekűekkel is. Tapasztalatnak tehát nincsenek hiányában. Kínálatukban az összes komoly márka megtalálható, és kisebb gyártók abroncsait is árulják, ha valaki arra esküszik.

Emellett van egy műhelyük is, ahol bármilyen típusú motoron ki tudják cserélni a gumikat. Legyen szó chopperekeről, túra motorokról, sport motorokról, endurokról, crossról vagy robogóról, a szerelők biztosan kiváló munkát végeznek. Több pozitív visszajelzés is érkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen profin és gyorsan végzik a munkát, és milyen kedvesek az ügyfelekkel.

Én az ügyfélszolgálattal kapcsolatban is nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem. Történt egyszer, hogy estefelé böngésztem az oldalt, ki-be pakolásztam a kosaramból a cuccokat, és addig csináltam ezt szórakozottan, mígnem véletlen megrendeltem egy 60.000 Ft-os sportmotor gumiszettet. Gyorsan jeleztem az ügyfélszolgálatnak, hogy téves rendelés történt, és elnézést kérek a kellemetlenségért. Egy óra se telt el, és jött a válasz, hogy semmi gond, törölték a rendelést.

Amikor megvesszük a gumikat, két szállítási mód közül választhatunk. Kérhetjük házhoz a cuccot, vagy átvehetjük a műhelyben, ahol fel is rakják a motorra. A házhozszállítós opció 2.000 Ft-ba kerül csomagonként, és ha délig megrendeljük, amit akarunk, és van raktáron, akkor már következő munkanapon szállítják is, 8 és 17 óra között. Személyes átvételnél nincs külön díja a szállításnak. A gumikat ebben az esetben a Méta utca 13 alatt vehetjük át a műhelyben. Érdemes belesni oda is, mert nagyon komoly felszereléssel dolgoznak a srácok. Hétköznap 8-17-ig vannak nyitva, hétvégén zárva tart.  

Az abroncsokra rákereshetünk úgy, hogy megadjuk a kerekünk paramétereit (szélesség, magasság, átmérő) és ez alapján kidobálja az oldal a nekünk megfelelő találatokat. Ha kategóriák alapján szeretnénk válogatni, azt is lehetővé teszi a MotorTire oldala. A kategória menüben 26 különböző kategória közül válogathatunk. Még oldalkocsi motorgumi kategória is van. Az sem marad hoppon, aki konkrétan a motorja márkájához keres gumit, mert van egy márka menü is, ahol az adott márkához illő abroncsokat listázzák ki. Ha pedig valaki az akciókra vadászik, annak érdemes a „Páros akciók” menüt nézegetni, mert itt is rengeteg gumit találhatunk, és még spórolhatunk is a megvételükkel.

Ha pedig csak egy kis szórakozásra vágyik a motoros, a MotorTire erre is ad lehetőséget. Hírportáljukon motorokkal, és abroncsokkal kapcsolatos újdonságokról írnak, van képgallériájuk, videóik és közösségi oldaluk is, ahol izgalmas szerelős képeket, és promóciókat talál a látogató.