Király kávéfőzőt vettem a BestMarkt-on a zenekaromnak

A zenekarommal osztozom a kávé szeretetében

Nagyon szeretem a kávét, valóságos kávé fanatikus vagyok. Nem is tudom, mihez kezdenek nélküle! Ahogy Gombóc Artúr sem tud ellenállni egy finom csokoládénak, nos, én hasonlóképp vagyok a kávéval. Bármennyit meg tudnék inni belőle, és igazából az sem számít, milyen erős. Lehet, hogy már túlságosan hozzászoktam? Engem nem is a kávé intenzitása, hanem az íze dob fel. Nagyon szeretem az egyedi, kézműves kávékat, az arab kávékért különösen oda vagyok. Nem igazán találni más, ennyire intenzív ízű, jó pörkölésű kávét, mind az arabot. Ugyanakkor a barista jellegű megoldásokat is nagyon kedvelem, nagy kedvencem például a cortado. Persze az ember nem ihat mindig kávékülönlegesséket a hétköznapokban, de azt gondolom, törekedni kell a legjobbra. Így aztán sok múlik azon, milyen kávéfőzőt választ az ember a mindennapokra.

Különösen, ha valakinek olyan intenzív az élete, mint nekünk. A srácokkal ugyanis megállás nélkül zenekarozunk, most készül a legújabb lemezünk a stúdióban. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy jó minőségű kávé is rendelkezésre álljon a próbateremben. Nemrég egy ismerősöm ajánlott a figyelmembe egy internetes webáruházat, ahol különösen kávéfőzőket találni. Ez a BestMarkt oldala, a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/konyhafelszereles-c1083/kavefozes-c979/kavefozo-c1251 linken pedig valóban igazi kávéfőző mennyországot talál az, aki szerelemes a jófajta, otthon is elkészíthető kávékba. A kotyogós kávéfőzőn keresztül a darálós kávégépeken át a kapszulás kávéfőzőkig minden megtalálható itt, így ki-ki válogathat az igénye és a pénztárcája alapján.

A BestMarkt-ról választottunk kávéfőző gépet, nagyon megérte

A srácokkal sokat agyaltunk azon, végül is milyen kávéfőzőt válasszunk a kínálatból. Felmerült, hogy egy nagyobb automata gépet veszünk az előtérbe, de ezt végül leszavazta a többség. A BestMarkt-on azonban olyan hatalmas a kínálat és olyan jók az árak, hogy végül két gépet is vásároltunk, amiket a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/konyhafelszereles-c1083/kavefozes-c979/kavefozo-c1251 linkről választottunk! A próbaterembe így egy kisebb, kapszulás kávéfőző került, míg a konyhánkba egy rendes, darálós kávéfőző gép, amely egyszerre két csésze kávét is el tud készíteni! A gépekkel nagyon jól jártunk. Ugyan egyértelmű, hogy ha az ember jó minőségű kávét szeretne inni, akkor kicsit jobban rá kell költeni a kávéfőzőre, a BestMarkt-on azonban a minőség és a barátságos ár nem zárja ki egymást! Az oldalon ugyanis folyamatosak a kedvezmények, így biztosan mindenki megtalálja azt a típust, ami hozzá közel áll, és olyan áron, amit meg is tud fizetni.

És ha megszületett a döntést, az oldalon történő regisztrációt követően nagyon gyorsan és egyszerűen meg lehet rendelni a kiválasztott termékeket online. Csupán néhány kattintás az egész! A procedúrát követően pedig pár napon belül házhoz is szállítják a kiválasztott terméket. Mi is nagyon hamar megkaptuk a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/konyhafelszereles-c1083/kavefozes-c979/kavefozo-c1251 linkről megrendelt kávéfőzőnket. A BestMarkt webáruháznak egyébként nagyon jó a kereső funkciója is, így elég egyszerűen szűkíthető a találatok száma. Pillanatok alatt személyre lehet szabni a keresést! Így aztán lehet keresni gyártó alapján, típus szerint, de gyakori, hogy kapacitás szerint keresnek az emberek. Mi a teljesítményt is figyelembe vettük, a BestMarkt-on egyébként a 12 voltos teljesítményű géptől az 500 wattos teljesítményig nagyon széles a választék. De nem csak ebben, hanem a gyártók tekintetében is számos készülék közül választhatunk. Így például megtalálható a kínálatukban Bialetti, Bosch, Délonghi, Philips, vagy éppen Saeco készülék is. Ti kiválasztottátok már a ti kávéfőzőtöket?