Metál jó cég – http://www.flottakezeles.hu/

Amikor rábukkantam erre a cégre, mondhatni dalra fakadtam örömömben. Egy barátom kért meg, hogy segítsek neki megtalálni a tökéletes céget, aminél nem csupán tartósbérletet lehet váltani az autókra, hanem még a flottakezelésben is segítenek. Így akadtam rá a http://www.flottakezeles.hu/ oldalra, ami a várt elképzeléseket is felül múlta és a barátom egyik legjobb döntése lett az életében, nem csupán a cége történetében. Ha téged is érdekel, hogy miért olyan szuper ez a cég, akkor ne habozz tovább olvasni, mert a Flottautó Lízing Kft. garantáltan minőséget nyújt.

Középvállalkozásként úgy gondolta a cég, hogy jó lenne áttérni arra, hogy az alkalmazottaknak olyan autójuk van, ami a cég neve alatt szerepel. Így a megjelenést is egységesíteni lehet, tehát arra adta a fejét az ismerősöm, hogy tartós autó bérletet fog venni 30 autóra. Ekkor akadtunk rá a http://www.flottakezeles.hu/ oldalra, ahol több kiváló ajánlatot is találtunk. Három csomagot ajánlanak fel a weboldalon, a standard csomagot, a comfortot és a superiort. Mérlegelés és a céggel történő egyeztetések után a comfort csomagra esett a választás, mely minden várt eredményt beteljesített. Hogy mit is tartalmaz a comfort csomag?

Elsősorban a gépjárműre vonatkozó tartós bérletet természetesen, ezen felül az adókat, illetve a biztosítást. Ehhez jön hozzá a nap huszonnégy órájában elérhető flottakezelés, melyhez tartozik a szervizidőpontok szervezése, valamint a javítások anyag-és munkadíjának ellenőrzése. Az esetleges bírságok kezelése, az autómentés szervezés és a csereautó ügyintézés. Ezen felül még mindig a comfort csomagban van egy olyan szolgáltatás, amit úgy hívnak, hogy garantált díjas szerviz és gumi. Ez azt jelenti, hogy a ennek a csomagnak a választásakor a Flottautó Lízing állja a forgó és kopó alkatrészek cseréjének költségét, a kötelező szervizek költségét, valamint a gumiabroncsok logisztikai és csereköltségét is.

Amikor már nagyobb tételben veszünk vagy bérlünk autókat, akkor ezekre a tényezőkre is gondolni kell, hiszen nem elhanyagolható költségeket jelentenek ezek 30 autó esetén. Szerencsére viszont a http://www.flottakezeles.hu/-val nem kell aggódni efelől, minden ezekkel kapcsolatos adminisztrációs vagy szervezési folyamatot teljes kontroll alatt tartanak, így jelentős időt és energiát megspórolva az ismerősömnek, aki foglalkozhat a cég fontosabb dolgaival.

Habár nekem nincs cégem, feliratkoztam az oldalon található 5 leveles ismertető programra a költségcsökkentő tényezőkkel kapcsolatban a céges autó választása kapcsán. Nagyon érdekes olvasmánynak találtam és örülök annak, hogy ennek a segítségével és a weboldalon lévő blogok elolvasásával még jobban ki tudtam bővíteni a tudástáramat.