Rajongásom kifejezése egyedi pólóval

A zene az életem fontos része már gyermekkorom óta. Van egy zenekar, ami iránt szó szerint rajongok. Nem tudom, hogy csinálják, de soha, egyetlen rossz számot sem adtak ki, és minden zenéjüknek fejből tudom a dalszövegét.

Mivel a világon mindenfelé járnak turnézni, sok időt kellett várnom, hogy élőben is hallhassam őket játszani. Erre a különleges alkalomra méltó módon akartam felkészülni.

Rajongásom jeléül elhatároztam, hogy készíttetek egy egyedi pólót, amin a zenekar épp aktuális albumának dizájnja látható, és szerettem volna, hogyha a zenekar tagjainak neve is szerepel rajta.
Az ötlet remek, ám nagyon sok problémával találkoztam, amikor nekiálltam megvalósítani. Sok olyan helybe botlottam bele, amelynek a munkái nem voltak túl meggyőzőek, én pedig nem akartam lutrira bevállalni valamit egy számomra fontos alkalom előtt.

Végül az interneten szembe jött velem a lolmarkt.hu. A weboldalt megnyitva máris sokkal pozitívabb érzések fogantak meg bennem, mint az előzőeknél. Igényes, átlatható volt az egész webshop, és rögtön látszott, hogy minőségi árukat lehet náluk rendelni.

Neki is láttam, hogy átböngésszem az oldalt. Nagyon sok mindent készítenek: szájmaszkokat, pólókat, pulóvereket. Nagyon tetszett, hogy előre megtervezett, elkészített darabok közül is lehet választani. Rengeteg jópofa, humoros ajándékötletre bukkantam, és már itt láttam, hogy ez az oldal más, mint a többi.

Végül megtaláltam a pontot, amit kerestem: volt egy fül, amelyen egyedi póló készítést lehetett kérni. Rákattintottam, majd nekiláttam végigolvasni a leírást. Kifejezetten tetszett, hogy itt végre nem csak nagy mennyiségben vállalnak egyedi megrendelést, hanem akár az általam vágyott egy darabot is elkészítik, sok helyen ugyanis csak nagy mennyiségben készítenek egyedi dolgokat.
Rengeteg alkalomra lehet náluk rendelni: akár lánybúcsúk, legénybúcsúk alkalmával is jól jöhet, de akár párok, vagy cégek is élhetnek a lehetőséggel. Én ugyan koncertre készülök, de úgy gondoltam, biztosan nem okoz akadályt ez sem.

Fel is vettem velük a kapcsolatot az ügyfélszolgálaton keresztül. Rendkívül készségesek voltak, segítettek benne, hogy hogyan lehetne megvalósítani az általan elképzelt koncepciót. A megadott képek alapján gyorsan elkészült a tervezet, ami egyszerűen lenyűgözött! Pontosan olyan volt, mint amilyennek én elképzeltem!

Kiválaszottam a megfelelő a pólót is. Színben és méretben egyaránt széles választék állt a rendelkezésemre. Nekem egy egyszerű fekete volt a leginkább testhezálló, a minta is azon mutatott a legjobban.

A rendelést felvették, úgyhogy csak várnom kellett. Nagyon gyorsan dolgoznak! 2 munkanapon belül már meg is kaptam, amit kértem. Meglepetésemre nagyon keveset kellett fizetnem. Bevallom, már annyira akartam ezt az egyedi pólót, hogy már szinte bármilyen árat megfizettem volna, de azért a pénztárcámnak jól esett, hogy nem ürült ki teljesen.
A póló anyaga remek, és a szabása is nagyon kényelmes. Látszik, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak a lolmarktnál.

A koncert napján végre felavattam a szerzeményt. Imádtam, úgy éreztem, a több ezer ember között én vagyok a legmenőbb benne!
Fantasztikusan sikerült az esemény, és utána is szívesen hordtam ezt a felsőt, hogy emlékezzek életem egyik legjobb élményére. Jelentem, a minta bírja a strapát, a sok mosás ellenére egyáltalán nem kopott meg, így sok ideig vagánykodhatok még benne!

egyedi póló