Szétrobban a fejem a zajtól!

A zene az életem, már egészen kicsi korom óta. Mindig is érdekeltek a hangszerek, és szinte hamarabb kezdtem énekelni, mint beszélni. Testhezálló volt az, amikor lehetőségem adódott egy zenekarhoz csatlakozni. Imádtam minden percét a gyakorlásnak, a fellépéseknek, azonban egy nem várt problémába ütköztem: a sokasodó próbák és koncertek okozta állandó, hangos zajtól fejfájás kezdett gyötörni. Eleinte még sikerült enyhítenem gyógyszerekkel, de ez egy idő után már kevés volt.

Mivel számomra nem volt opció, hogy abbahagyjam a zenélést, így muszáj voltam nekiállni megoldást keresni a problémámra. Az internet, a modern kor lexikonja azt az információt adta, hogy érdemes lenne kipróbálnom a fejmasszázst, melynek számos jótékony hatása lenne számomra.

Nem igazán tudtam, hogyan is induljak el. Nem akartam lyukra futni, feleslegesen pénzt kiadni hatástalan kezelésekért, úgyhogy az ismerősök ajánlására hagyatkoztam. Így jutottam el a Karma Thai masszázs szalonhoz.

Először a weboldalukat tekintettem meg, innen próbáltam tájékozódni. Nagyon hitelesnek tűnt számomra. Jó benyomást keltett, és profi leírásokat kaptam a különböző masszázsfajtákról. Innen tudtam meg, hogy pontosan mik is a fejmasszázs jótékony hatásai. A fejfájás, migrén enyhítése mellett számos dolog miatt érdemes még bejelentkeznem a szalonba: csökkenti a stresszt, relaxál, és a kreativitást is fokozza a weblapon találtak szerint.

Az olvasottak meggyőztek, így kértem is egy időpontot. A telefon másik végén lévő hölgy nagyon kedves volt, és rugalmasak voltak az egyeztetés során, a szoros időbeosztásom ellenére találtunk megfelelő alkalmat.

Elmondhatatlanul vártam már az első alkalmat, ugyanis a fájdalmam nem csökkent. A szalonba belépve kellemes, nyugodt légkör fogadott. Már szinte ez javított a problémámon, de majd a kezelés bizonyítson, gondoltam. A 3 lehetőség közül a 60 perceset választottam, ugyanis ez árban is és időtartamban is szimpatikus volt. Meglepett, hogy nem csak a fejem szükséges pontjait masszírozták át, hanem a vállam és a nyakam is. A masszőr szerint azért van erre szükség, hogy valódi, tartós hatást érjünk el.

Az élmény remek volt, a fájdalmam is megszűnt az egy óra eltelte után. Mindezek ellenére én szkeptikus ember vagyok, így vártam, hogy mennyire lesz mindez tartós.
Hát, meg kell mondjam, nagyon az! A fejmasszázs jótékony hatása kitart jó pár napig. Sőt, mióta törzsvendégként járok oda, azóta szinte alig jön elő.

fejmasszázs jótékony hatása

Imádom ezt a szalont, és bátran ajánlom mindenkinek. Könnyen és gyorsan be tudom illeszteni a napjaimba, ugyanis az online időpontfoglaló szolgáltatásnak köszönhetően percek alatt elintézhetem ezt a lépést, és még azt is kiválaszthatom, hogy a kedvenc masszőrömhöz menjek, hogyha éppen szabad.

A zenélés így már újra felszabadít. Nem kell a koncert végét várnom amiatt, hogy szétrobban a fejem. Hálás vagyok a szalonnak, hiszen nélkülük a legszebb hobbim okozná a legnagyobb szenvedést számomra!