Weboldal-fejlesztés egy barátom számára

Nemrégiben a vőlegényem, Dani egyik jó barátja átjött hozzánk kávézni. Náluk ez minden héten egyszer megtörtént, én pedig nagyon örülök neki, hogy így tartják a kapcsolatot, mert sajnos az a tapasztalatom, hogy minél idősebb az ember annál kevesebb igazi barátra tud szert tenni. Annyira jó látni, hogy ők tényleg azok. Dani mindenben támogatja Botit és fordítva is így van. Akármikor szükségünk volt segítségre, ő volt az aki, elsőnek megjelent. Olyan furcsa, hogy a mai világban mennyire nem értékelik egymást az emberek. Boti egyébként éppen egy saját vállalkozásba kezdett bele, indított egy weboldalt, ahol különleges gitárpengetőket árul. Bizony, ő is szintén zenész. Nekem egyébként nagyon tetszett az ötlet, hiszen, mint már azt meséltem, én magam is gitározni kezdtem.

Meg is kérdeztem tőle, hogy hogy megy a weboldal, de kicsit szomorúan azt válaszolta, hogy még nem igazán indult be. Én pedig elkezdtem gondolkodni azon, hogy mégis hogyan tudnék ebbe neki segíteni. Aztán beugrott, hogy nekem van egy nagyon jó marketinges barátnőm, aki biztos tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetne egy weboldalt picikét fellendíteni.

Fel is hívtam még ott helyben, és ő ajánlotta nekem az Online marketing tanácsadás és kivitelezés weboldalt, és azt mondta, hogy ha valaki, akkor ők tudnak ebben segíteni. Meg is köszöntem, majd letettük a telefont ezután pedig besétáltam a dolgozó szobámba és megnéztem, hogy miről is van szó. Első ránézésre egyébként nagyon szépen megtervezett oldal volt, stílusos és olyan ügyfélcsalogató.  Több menüpont volt a főoldal legtetején: a linképítés, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés, referenciák, árak és csomagok. Ha külön kiválasztottunk és rányomtunk egy menüpontra, akkor annak részletes kifejtésével találkozhattunk.

Én pedig nem nagyon értek az ilyesmi dolgokhoz, úgyhogy mindenképp el kellett olvasnom őket. A linképítés egy olyan szolgáltatás, ahol a weboldalad a Google kereső első oldalára juttatják el. Erre pedig ez a weboldal még pénzvisszafizetési garanciát is vállal. Amennyiben ezt választod, készítenek egy kutatást az oldaladról, majd elkezdhetitek a közös munkát a forgalom növekedés érdekében. Ha esetleg saját vállalkozásba kezdenél, de még nincsen weboldalad, akkor választhatod a weboldalkészítést, ahol nem csak egy szép, de egy olyan weboldalt kapsz, ami keresőoptimalizált, egyedi és nem kell rá hónapokat várni, hogy elkészüljön. Ha már mindened megvan és hirdetéseket szeretnél Facebookra vagy Google-re, akkor választhatod a hirdetés menüpontot, ahol ezeket mind elkészítik helyetted. 

Amennyiben szövegírásra van szükséged, a cég ezt is orvosolja, ugyanis szövegíróik segítségével bárhova és bármilyen szöveg elkészítésében a segítségedre tudnak lenni. Az oldal nem csak a keresőoptimalizálásban, szövegírásban és hasonló tevékenységben jó, hanem grafikai tervezéseket is vállal. Ilyen a logókészítés, arculattervezés és kiadványkészítés. Az árakat és a referenciákat, mint említettem, egyszerűen meg lehet találni és utána lehet nézni. Illetve a szolgáltatások nem csak külön-külön érhetőek el, hanem csomagban is, ezeket is nagyon tudom ajánlani. Engem igazándiból nagyon meggyőztek. Nem is volt kérdés, hogy azonnal megmutattam Botinak is, amit találtam, és mindenkinek szívből ajánlom az Online marketing tanácsadás és kivitelezést, aki szeretne egy kis plusz löketet a vállalkozásába.