Zene hozta a nepáli boltot

Az egyik nagyon kedves barátomnak van egy zenekara. Ő dobosként játszik a zenekarban, nagyon élvezi ezt a posztot. Régóta tanul dobolni és egy beteljesült álma az, hogy végre egy jó zenekarnak adhatja az ütemet. Nagyon jó zenéket játszanak, köztük vannak már igen ígéretes saját szerzeményeik is, de a fő irányuk még ameddig nincs elég saját számuk, hogy feldolgozásokat játszanak. De nem is akármilyen feldolgozások ezek, teljesen áthangszereltek, és a dob ritmikája valami fantasztikusan hat minden egyes számban. Lehet, hogy csak azért gondolom így, mert elfogult vagyok a nagyon kedves barátom miatt. Ő ajánlotta nekem azt a nepáli boltot is, ahonnan számos információt szerzett már a kultúrával és a zenéjükkel kapcsolatban. Ennek a csodás oldalnak a hatására, amely nem csak nepáli bolt, hanem egyfajta mini blog is, kezdett a barátom nyitni a kultúra felé.

Mivel a barátomat nagyon vonzza minden, ami ütős hangszer, szerintem ilyenek a dobosok, így a nepáli bolt oldalára is azért tévedt, mert kinézett magának egy hangtálat.

Ahogyan ő mesélte, hogy már az első pillantás után, ahogyan meglátta a nepáli bolt honlapját tudta, hogy nagyon jó helyre érkezett meg. Hiszen már a nyitó lap is nagyon beszédes. Mind a ketten, a barátom és én is, szeretjük az olyan oldalakat, webshopokat, ami már az első pillantásra is valami pluszt tud nyújtani, és megfog minket.

Ez a nepáli bolt honlapja is ilyen kategóriát képvisel. Nagyon könnyen ki lehet rajta igazodni, és még képek is segítik a termékekre találást. Így még a szakavatatlan szemek is könnyen arra a termékre tévednek, melyet keresnek. Itt csodás kép tárul minden érdeklődő elé arról, hogy milyen kézzel készített, nagyszerű minőségű termékeket tud forgalmazni az oldal. Szinte hihetetlen, hogy ebben a nepáli boltban minden egyedi, és kézzel készített. Annyira látszik az összes terméken, hogy a készítői a szívüket lelküket bele tették, ezt már a barátom mesélte. Hiszen ő nem csak az ütős hangszerek, hangtálak iránt érdeklődött, hanem különböző karkötők, és füstölők tekintetében is nagyon kifinomult az oldal termékválasztéka.

Minden termék képekkel és kis termékleírással rendelkezik, amely alapján tényleg nagyon könnyen sikerül kiválasztani a termékeket. Ennél nagyobb segítséget egy oldal sem tud nyújtani a vásárlói számára. A kedves barátom is nagyon elégedett volt a nepáli bolt ajánlataival. Hangtálak tekintetében, azt mesélte a barátom, hogy alig tudott választani, annyira számottevő készlettel rendelkezik a webshop. Méret és ár, hangzás, és mechanizmus tekintetében, nem beszélve a hangtál formájáról, és mintázatáról. Tehát ezeket mind-mind számba vette a barátom, és elmesélése szerint, olyan édes teherként nehéz volt a választás hangtál tekintetében. Végülis hezitált, hogy géppel készített legyen, vagy éppen a kézzel készített tálat válassza, de úgy gondolta, hogy ha már egy ilyen csodás dolog megvásárlása előtt áll, akkor mindenképpen a kézzel készítettet fogja választani. Egy nagyon egyszerű mintázatú tálra esett a választása, mely ár érték arányban meg is felelt annak az összegnek, melyre a barátom gondolt.

Annyira megörült, hogy rögvest meg is rendelte, és várakozásokkal teli napok után meg is érkezett a termék. A hangtál teljes mértékben olyan jó minőségben érkezett meg a nepáli boltból, mint amilyenre a barátom számított. Azóta is ódákat zeng az oldalról, a hangtállal pedig nagyon meg van elégedve.