Zenés wellness délután a Biocity.hu-val

Olyan jó néha lazítani, pihenni egy kicsit. És olyan jó mindezt jó zenék hallgatása közben megtenni. Ezért is jók azok a csajos délutánok, amikor a barátnőimmel szervezünk egy-egy wellness programot. Ebben a Biocity.hu termékei is nagyon sokat segítenek.

Hogy miben is pontosan? Az igazi wellnessezésre nem nagyon van lehetőség a hétköznapokban, mert ehhez bizony több idő kell. Így általában valamelyikünk otthonában gyűlünk össze, keverünk egy mimóza koktélt, aztán neki is állunk a szépítkezésnek.

Ebben pedig maximálisan a biocity.hu termékeire hagyatkozunk, hisz a természetes, bio test- és arcápoló szerek nagyon fontosak mindannyiunknak. Ezen az oldalon pedig csupa jó minőségű ápolószert vásárolhatunk. Testápolókat, testradírokat, arcpakolást. Az ilyen délutánok, esték után frissen, megújulva kezdjük a következő napot.

Persze ilyenkor sok-sok más téma is szóba kerül. Például az, hogy ki milyen újdonságot, finomságot próbáld ki a biocity-n. Hiszen itt nem csak testápolási szereket lehet vásárolni, hanem gyakorlatilag bármit, ami az egészséges élethez kell.

Nekem a legújabb kedvenceim a biocity webshopból a mosóparfümök. Sokáig kerestem olyan öblítőt, vagy öblítőparfümöt, ami valóban tartós és jó illatú. Nem is lepődtem meg, amikor az itteni kínálatot böngészve találtam meg. És egyáltalán nem csalódtam, mert annyira kevés is elég belőle a tartós, finom illathoz, hogy rögtön be is szereztem valamennyi illatot. Azért, hogy tudjam váltogatni. Imádom a tavaszi szellő mosóparfümöt, mert tényleg olyanok lesznek utána a ruhák, mintha egy tavaszi virágos mezőn száradtak volna. A vízi liliom a maga tökéletességével, harmóniájával elvarázsol, mélyeket szippantok a frissen mosott ruhákba és ha behunyom szemem, képzeletben már utazok is. Nagyon kedvelem az aloe verát is, a maga tisztaságával, semleges finomságával, és persze ott az örök kedvenc, a levendula. Ami nyugtat, békét hoz, ha ágyneműt mosok, csakis ilyen parfümöt használok hozzá.

A biocity-ről órákat lehet beszélgetni, és mindig jó téma, hisz ahányan vagyunk így lányok a csapatban, mindannyiunknak más az érdeklődési köre, mindenki más termékeket próbál ki, és ez az arcpakolásos-koktélozós délután mindig jó terep arra, hogy beszámoljunk a tapasztalatainkról.

Például az algafogyasztás hatásairól. Az egyik barátnőm nemrég figyelt fel az algákra és örömmel újságolta, hogy a biocity.hu webshopjában rengeteg algakészítmény közül válogathat. És meg is teszi, hisz már pár hét elteltével érezte a kedvező hatását. A bőre kisimult és csak úgy ragyog a boldogságtól. Az ember életében eljön az idő, amikor már egyre nagyobb figyelmet fordít az egészségére, legyen ez belső vagy külső egészség.

A kettő egyébként is összefügg. Vitaminok, táplálékkiegészítők – ezeket én mind a biocity.hu webáruházban szerzem be, de nem csak ezeket. Hanem olyan alapanyagokat, fűszereket is, melyekről tudom, hogy a legjobb minőségben kapom meg őket.

Imádom azt is, hogy a vásárlást itt díjazzák. A hűségrendszer pedig egyszerű, kiszámítható és igazán kedvező. Emellett pedig rendszeres akciókkal várnak mindenkit. A biocity.hu számomra a legjobb választás volt, mert mindent megkapok, amire szükségem van, egy helyen nagyon sokféle terméket meg tudok vásárolni jó áron, és még díjazzák is, ha itt vásárolok.

A csajos délutánok pedig a jó zenével és a finom koktélokkal tovább folytatódnak, hisz mindig van mit megbeszélni.