A zenei piac lehetőségei egy jól menő céggel a belvárosban

Budapesten nagyon pörög a zenei élet, sok kis zenekar alapul évről évre és rengeteg az újonnan felfedezett tehetség. Minden évben jobbnál jobb zenei fesztiválok vannak, amely már nem csak a magyar közönséget de a külföldi vendégeket is idevonzza. Az egyik barátom éppen ezért döntött úgy, hogy zenei céget alapít, amely ehhez a pezsgő kultúrához igyekszik némi pénzzel és lelkesedéssel beszállni.

A cégalapítás közben azonban rájött, hogy nem akar sok pénzért irodát bérelni a belvárosban, és a saját otthonát sem szeretné székhelyként megadni. Elkezdett keresgélni, és rábukkant a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalára. A cég hátterét olvasva megbízhatónak találta őket. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata egy tíz éve működő cég, akik az európai szinten elismert Bisnode minősítést is megkapták, vagyis pénzügyileg stabilak. A belvárosi nyüzsgés jó lehetőség egy kisvállalkozónak, a székhelyszolgáltatás 2. kerület és környékén lévő lehetőségek pedig széleskörűek. A budapesti székhelyek árkategóriáiba tartozik a budai székhelyszolgáltatás 2. kerületi lehetősége is. A Bem József utca hatban van lehetőség székhelyszolgáltatást kérni.

Székhelyszolgáltatás Budán és Pesten egyaránt

Ha a hat hónapra 29.900 forintért szóló csomagot választjuk a székhelyszolgáltatások közül, akkor egy hónap ajándék szolgáltatást is kapunk. Saját ügyvéddel is lehet intézni de a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata biztosít ingyenes ügyvédi segítséget, csakúgy mint ingyenes cégmódosítást és cégalapítást. A székhelyszolgáltatás Budapesten van és az ügyintézés online történik. Egy számlázórendszert és egy bélyegzőt kapunk ajándékba a csomag mellé. Az aláírások után telefonon vagy emailben megkeresnek minket, hogy megtörtént a bejegyzés.

A második székhelyszolgáltatás csomag 39.900 forintért érhető el. 0%-os iparűzési adóval és itt is ingyenes minden szolgáltatás, amely az első csomagban is. A székhelyszolgáltatás Újlengyelben van, ahol az iparűzési adó nem terhel minket. Átvállalják továbbá a leveleink kezelését és elektronizálását.

Az aláírásig vezető út

Először fel kell venni telefonon vagy egy űrlap kitöltésével a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán a kapcsolatot, hogy a tovább tudjunk lépni. Ügyvédünkkel egy órán belül kaphatunk befogadót, és a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata megelőlegezi nekünk a hozzájárulást egy kontroll után. Fizetni pedig készpénzben tudunk. Ezután következik a személyes találkozó.Előzetesen kell időpontot egyeztetni, de cserébe egyetlen találkozással lebonyolítható az egész ügy. Az ellenjegyző ügyvéd az aláírás és a fizetés után beadja az iratokat a cégbíróságra, és végül a cégbírósági bejegyzés is megtörténik. A cégbírósági bejegyzésnél az iratokat és okiratokat le kell adni.Ha céget alapítunk, akkor ez néhány napot igényel, míg megtörténik a bejegyzés de cégmódosítás esetén lehet akár tizenöt nap is a várakozási idő.

A cégalapításhoz mindenképpen kell egy székhely, úgyhogy ez a legjobb döntés, amely nem ránk rója az összes terhet és még spórolunk is vele.