Tuti tipp a kiszáradt zenész kezek hidratálására és fiatalítására

A zenészeknek, főleg azoknak, akik húros hangszereken játszanak, nagyon megviselt tud lenni a bőre. Könnyen kiszárad, könnyen dehidratált lesz és hamar elkezd öregedni.

De szerencsére nincs minden veszve, vannak olyan anyagok, amikkel a bőr megfiatalítható és a kéz szárazsága is megszüntethető.

Mikor száraz kezekről van szó, akkor mindenkinek a kézkrém jut eszébe, ami egy jó megoldás is lehet, de nagyon drágák azok a krémek, amik valóban jók és nincsenek tele felesleges adelékanyagokkal, színezékekkel és illatosító szerekkel.

Nekem van egy tuti tippem arra, hogy hogyan harcolhatsz a kézszárazság ellen, ha mellőznéd a kézkrémeket.

A humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml oldalon találkoztam az argánolajjal, mikor egyszer egy barátnőmnek szappan készítő szettet szerettem volna vásárolni, szintén ezen az oldalon. Nem kifejezetten azért tévedtem fel ide, hogy olajokat nézegessek, de mivel úgyis innen rendeltem meg a szappankészítő szettet, egy kicsit körbe néztem én is.

Akkor olvastam itt, hogy mennyire sok jó hatása van az argánolajnak, hogy fiatalítja a bőrt, segít az ekcéma, a narancsbőr halványításában, a haj ápolására is megfelel és még az öregedést is késlelteti, hidratálja a bőrt.

Szimpatikus volt, vettem egy kis üvegcsével és annyira bevált, hogy azóta is csak ezt használom. Nem kellenek kézkrémek, azok sokkal lassabban szívódnak fel és szerintem nem is olyan hatásosak, mint az argánolaj.

Szeretek erről az oldalról venni (humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_30_ml), mert rengeteg termék kapható itt, mindig van valami, ami megtetszik, és mindig sokat tudok nézelődni. Egyébként nagyon korrekt cég, mindennel meg vagyok elégedve a termékektől kezdve a szállításon át a kommunikációig, szóval mindenkinek ajánlom őket és az argánolajat is.