A zenekar frontemberének kijár a szép női szandál

Egy jól sikerült meghallgatás álmaim zenekarában

Nemrég egy régi álmom vált valóra, frontember lettem egy zenekar élén! Méghozzá nem is akármilyen, a zenekarban ugyanis én vagyok az egyetlen lány. A srácok alapvetően az alternatív rock/ metál kategóriájában mozognak, és ehhez a felálláshoz kerestek énekest vagy énekesnőt a most összeálló zenekaruk élére. Én pedig már régóta vágytam rá, hogy egy igazi banda arcaként kipróbálhassam magam, így hát adta magát a lehetőség, hogy jelentkezzem a meghallgatásra. Minden simán ment, a srácok a fekete öltözékük, a hosszú, csapzott hajuk, és a mindenhonnan lógó biciklilánc ellenére hihetetlenül barátságosak voltak. (Szerencsére ezt azóta is tartják, remélem, hogy a jövőben sem fognak elijeszteni!) Én pedig bevállalós csaj vagyok, úgyhogy tulajdonképpen esetünkben találkozott a kereslet és a kínálat.

Egy valamirevaló metál lady-nek stílusos női szandál dukál!

A meghallgatás szuperül sikerült, én pedig metál lady-ként vonultam be a zenekar történetébe. Ugyanakkor ne úgy képzeljétek el, hogy ezek után én is szakadt cuccokban fogok járni. A nőies megjelenés ugyanis nekem nagyon sokat számít, ezért a koncerteken is a saját ízlésemnek megfelelően fogok felöltözni. Már el is kezdtem összeállítani a megfelelő zenekari szettet, amikor szembe jött velem a cipomarket.hu női szandál kollekciója. Érdeklődve kattintottam, és egyáltalán nem bántam meg a döntésemet! Ezen az oldalon ugyanis rengeteg női szandált találni, a legkülönbözőbb stílusokban és színekben! Nagyon megtetszett, amit láttam, így hát elkezdtem kicsit jobban szétnézni a kínálatban. A női szandálok közül van pár kedvenc márkám, és nagyon örültem neki, hogy ezeket viszont láthatom a cipomarket.hu kínálatában is. Így hát gyorsan azzal kezdtem, hogy szűkítettem a keresést a kedvenc márkáimra vonatkozóan.

Ezt követően rutinosan szűkítettem tovább a keresést a női szandál mérete szerint. Mivel a kedvenc márkáimra szűrtem rá, így tudtam, hogy nekem ezekből a darabokból a 36-37-es méret a megfelelő. Sokan azonban nem ennyire határozottak, ha az interneten vásárolnak cipőt. A cipomarket.hu-n azonban nem kell tartani attól, hogy esetleg nem megfelelő méretet választ az ember. Az oldalon ugyanis részletes mérettáblázat található. Ebben minden márkára vonatkozóan megtaláljátok, melyik méret megjelölés mekkora lábméretet jelöl. Így ha otthon gondosan előkészültök és megméritek a lábatokat, biztosan jó méretet fogtok megjelölni aztán a vásárláskor az oldalon! Ha pedig a mérettel is meg vagytok, érdemes esetleg átgondolni, van-e olyan szín, amit biztosan nem szeretnétek viszont látni a női szandál kollekcióban. Ekkor ezt érdemes kivenni a keresési feltételek közül.

Női szandál webáruház | cipomarket.hu!

női szandál
Női szandál webáruház | cipomarket.hu – itt mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabot, ráadásul óriási kedvezményekkel!

Nálam egyébként ami még kardinális kérdés, az a sarokméret. Nagyon szeretem ugyanis a szép, magassarkú cipőket, mert kiemelik a láb formáját. Ráadásul én egy kicsit alacsony is vagyok, ezért nekem jelentős önbizalmat is ad, amikor egy magasabb sarkú lábbelibe bújok bele. Nincs ez másként a női szandálok esetében sem, ezért örömmel nyugtáztam, hogy a cipomarket.hu kínálatában magasabb sarokkal rendelkező darabok is szerepelnek! Hogy egészen konkrét legyek, akár 20 centiméteres sarokkal is választhattok magatoknak szandált a kínálatból! Ráadásul a cipők ára is nagyon kedvező, ugyanis az oldalon folyamatos akciók várják a kedves vásárlókat! Ha szerencsések vagytok, akár a 60-70 százalékos leárazás alatt megtalálhatjátok azt a darabot, amit mindig is kerestetek! Érdemes tehát jól körbenézni a cipomarket.hu női szandál palettáján. Én biztosan innen fogom kiválasztani a következő fellépő cipőmet!