Rendbe hoztuk a zenekar lepukkant kocsiját az Olajwebshop segítségével

Hol is kezdjem ezt a históriát…? Van egy zenekarom, akikkel még a járvány kitörése előtt rengeteget jártunk koncertezni. Az utolsó országos turnénk több állomását is le kellett azonban végül mondanunk a korlátozások, és a józan ész diktálta elővigyázatosság miatt. Minden esetre, a turnézás megkönnyítése érdekében volt egy saját minibuszunk, amivel városról városra utaztunk. Az évek során azonban eléggé lehasználódott szegény, úgyhogy lehet, nem is árt neki egy kis pihenés.

A koncertmentes időszakban legalább kipofozhatjuk kicsit szegényt. Mivel az egyik banda tag egészen jól ért az autókhoz, némi vizsgálódás után megjegyezte, hogy nem ártana adalékokat beszereznünk, és az autó külseje is karbantartásra szorul. Sok mindent kellett beszereznünk, viszont nem ismertünk egyetlen olyan autósboltot sem, ahol megtalálhatnánk mindezeket. Aztán jött az isteni sugallat, és végül rátaláltunk az “Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” oldalra. Itt aztán a létező össze típusú járműhöz – személygépjárműhöz, motorkerékpárhoz, teherautóhoz és még vízi járműhöz és kerti gépekhez is lehet olajat találni. És ami számunkra nagyon fontos volt, kenőanyagokat, adalékokat és tisztító krémeket is széles választékban találtunk itt.

Az “Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” fejléc valóban nem hazudott, tényleg nagyon megbízhatónak tűnt az Olajwebshop. Ezt abból szűrtük le, hogy sok termékkategóriához tartozik külön cikk arról, hogy miként működnek a termékek, vagy hogy hogyan találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb olajat, adalékot. Ez az útmutatás mindig jól jön. A termék megtalálását pedig különböző szűrő lehetőségekkel teszik könnyebbé. Mi végül márka alapján kerestünk, mert az autószerelésben jártas gitárosunk kifejezetten a Liqui Moly márkát ajánlotta. Ezen az oldalon pedig egyszerűen rengeteg Liqui Moly termék elérhető, így dúskáltunk az opciókban.

Mivel mostanában a koncertek nélkül több szabadidőnk van, úgy döntöttünk, hogy megspóroljuk a kiszállítási költséget, és valamelyik budapesti üzletükben személyesen fogjuk átvenni a rendelésünket. Mivel többségében a budai oldalon lakunk, a kelenföldi boltjukat választottuk. Egyébként elérhetőek még Óbudán, Újpesten és Kőbányán is.

Bár mint mondtam, mi nem akartunk kiszállítási díjra költeni, ha egyszer el tudunk menni a cuccokért, azért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudja megoldani a személyes átvételt. A kiszállítás ugyanis rendkívül kedvező áron vehető náluk igénybe. 10.000 forintos rendelésekig csupán 1450 forintot kell fizetni érte, 10.000 forintos összérték felett pedig csupán 745 forintot. 20.000 forint felett pedig ingyenes a kiszállítás. A kiszállítás költsége már az utánvét díját is tartalmazza, tehát ha jobban belegondolunk, ez egyáltalán nem vészes ár.

Mielőtt leadtuk a rendelésünket, azért jobban szétnéztünk kicsit az oldalon. Minden termékhez részletes, kielégítő termékleírás is társult, így minden szükséges adatot megtudhattunk a kínálatról. Ahhoz pedig, hogy megbízható, flottul működő üzletről van szó, kétség sem férhet. Erről a 10 éves tapasztalatuk, a rengeteg partnerük és a számtalan pozitív vásárlói megjegyzés tanúskodik. Ha még ez sem lenne elég a bizalomhoz, akkor itt egy újabb bónusz! A vásárlástól számított 30 napon belül az ügyfélnek 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak. Tehát ha nem válik be a vásárolt termék, és még használatlan állapotban van, akkor visszaküldhetjük, és annak a terméknek az árát visszafizetik. Ez szerintem egy igazán vásárlóbarát hozzáállást, amit sok más webshop is elleshetne tőlük.

A rendelés regisztráció nélkül is lehetséges. A megrendelés után pedig bármikor érdeklődhetünk a státuszáról e-mailben, vagy telefonon. A mi rendelésünk például a rendelés leadásától számítva már 2 napon belül átvehető volt. Tökéletesen meg voltunk elégedve az olajwebshop.hu szolgáltatásaival. Igaz tehát a mottó: Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból! Reméljük, hogy a következő évben már újra gurulhatunk a koncertekre a kisbuszunkkal.